Cum sa faci bani online cu un singur website

Alex

Working... day & night
Membru personal
Fondator
Moderator
Înscris
7 Dec 2023
Mesaje
54
Scor reacție
20
"cum sa facem bani pe net"complet legal (ca sa nu mai ne fie frica cu websiteurile de filme etc)..... pai foarte simplu.

Tot ceea ce va trebuie este:

  • 1h pe zi (maxim) - media mea este de 30 minute pt ca m-am obisnuit si ma misc repede - 1h maxim cu tot cu prezentare video
  • website (.com preferabil)
  • putina imaginatie (pt a modifica descrierea)
  • cont pe 2 siteuri care platesc 1000% ( asta si cu asta)
  • optional puteti face si un canal de youtube, o prezentare la fiecare mod (daca aveti timp) si asa cresteti si pe youtube si pe site (bineinteles clipul il puteti pune pe zeci de siteuri de moduri, dar voi in descrierea voastra la clip puneti linkul catre siteul vostru, eu asa am crescut)
Momentan detin 2 website-uri de genul si pot spune ca, castigurile se duc undeva la peste 1k lire pe luna...( cu tot cu adsense si downloaduri)

Probabil stiti ce inseamna un mod pentru un joc (modificare/adaugare iteme/skinuri pt un anumit tip de joc)... ei bine eu ma ocup din 2012 de asa ceva si pot spune ca pe zi ce trece castigurile cresc.

Este vorba despre a lua un mod de pe un anumit site si a il pune pe site-ul vostru...modificand undeva la 70% descrierea... totul fiind in engleza desigur. Eu deobicei pun ceva de genul:

A great addition added to the game American Truck Simulator is Truck International Transtar 4070A 1973 for 1.35.x game version, which can be downloaded for free and without registration. You can also see other fashion from the category Trucks for American Truck Simulator or go to the main section ATS mods.

- independent truck model
- hiqh quality 3D model
- hiqh quality detailed exterior
- hiqh quality detailed interior
- the model has own interior
- the model has own sound
- the model has own wheels
- present the illumination of arrow speedometer and tachometer
- the character is correctly sitting in the driver's seat1 cabin
- the choice of chassis
- the choice of power engine
- the choice of transmission, gearbox
- the choice of wheels configuration
- the choice of color body / metallic paints
- correct position of the International logo
- Working headlights, brake lights, tail lights, front and rear turn signals, steering wheel and reverse signals;
- The correct position of the player
- interior accesories configuration
- There are external tuning
- add carhauler trailer
- Supports all major functions of the game
- buy from Volvo dealer

Tested on game version 1.35.x

Site-ul vostru trebuie sa se axeze pe anumite jocuri, de ex unul dintre ele se axeaza pe ATS / ETS2 / FS19 / SPINTIRES... celalalt, cel mare se bazeaza si pe minecraft si pe mai multe...
Puneti poze, descriere si linkul de download de la websiteurile de mai sus, asa veti castiga banuti din adsense (cel putin eu asta folosesc,daca aveti voi alte idei va rog, astept orice propunere) si din descarcari.
La inceput nu veti face banuti pt ca nah, nu sunteti "cunoscut", dar dupa 3 luni veti incepe sa faceti banuti destul de multi incat veti dori sa faceti chestia asta over and over again...de aceea este bine sa aveti is un canal de youtube si sa folositi ca promovare

Siteurile mele nu se bazeaza pe ROMANIA, ci mai jos aveti top 5 tari din care imi vin vizitele..

United States
FRANCE
BRAZIL
UK
TURKYE

Mai jos va atasez pozele prin care puteti vedea cate jocuri mi-am luat eu pe STEAM fara sa platesc nici un ban din buzunar + sa numai zic de paypal.. dar mai aveti si o poza prin care puteti vedea cate descarcari poate avea un fisier (in 3 zile am facut si 20 euro...)

Aici am facut 8 euro numai dintr-un fisier
1.jpgDupa cum vedeti metoda merge inca din 2016, chiar si acum de curand am achizitionat un joc pe steam in doar 2 zile. Ideea este simpla, cat mai multe linkuri aveti impartite pe internet pe siteurile cu moduri, cu atat mai multi banuti faceti pe zi... eu de exemplu cand pun un mod pe internet (luat din alta parte bineinteles) il pun pe 5 site-uri odata, prima data la mine pe site :) ..
Acum depinde si cu download-uri, eu practic am inceput sa mai scad pt ca deja siteurile imi aduc bani din adsense, si nu ma mai omor cu download-ul, uploadul... etc... pun maxim 1 mod pe zi, sunt anumiti oameni care sunt frecvent la mine pe site care pun si 5-10 moduri pe zi...

Acum depinde de voi daca doriti sau nu.. eu va pot ajuta cu resurse si tot ce trebuie, daca nu am explicat bine imi cer scuze.

Bafta tuturor.
 
Back
Sus